24 empreses i 32 candidats han participat a l’Speed Dating o entrevistes ràpides d’Olot dedicades al sector de l’hostaleria

Els responsables dels 24 establiments de l’hostaleria de la Garrotxa interessats en les entrevistes ràpides organitzades ahir per DinàmiG, L’Associació d’Hosalatge i Turisme Garrotxa, van rebre una breu sessió formativa abans d’asseure’s i escoltar durant dos minuts cadascun dels candidats. Més d’una cinquantena de persones s’havien arribat a interessar per intentar ser contractades a través d’aquest mètode d’entrevistes. Finalment, han estat 32 les que han arribat al final del procés de selecció. Alguns, s’han autodescartat en veure que el mètode no s’adeia amb les seves característiques. Altres, molts menys, han estat descartats per l’àrea d’Ocupació per no complir amb els mínims del compromís exigit. Dels candidats finals, prop de la meitat tenen més de 40 anys i la gran majoria, el 94%, té experiència en el sector.

Les empreses del sector de l’hostaleria interessades en aquest innovador mètode d’entrevistes cerquen compromís en un sector amb una alta demanda de servei però que en algunes ocasions no troba la professionalitat esperada en les noves persones contractades. 24 empreses per a 32 candidats. Les sensacions decidiran quins dels cercadors de feina acaben treballant en els establiments que s’han acollit en aquest nou mètode.

Notícies relacionades:
– L’assessoria Ribas Àlvarez aconsella a les empreses ser curoses i revisar la informació que enviaran a Hisenda a partir del juliol
– PIMEC Girona i DinàmiG signen un conveni marc de col·laboració per potenciar la competitivitat de les pimes de la Garrotxa
– El secretari general del Departament de Treball visita el Mas Les Mates i considera DinàmiG un referent