Detenen un veí de Tordera a Montagut acusat d’un robatori al mateix municipi i dues temptatives fallides

Un veí de Tordera va ser detingut la matinada del passat 3 de març a Montagut; el presumpte lladre hauria robat en un local de restauració del mateix municipi. A més, també hauria provat de robar el cablejat de coure de la pista poliesportiva municipal i hauria intentat entrar en una carnisseria. El detingut ha passat a disposició judicial, però en l’acció l’haurien acompanyat altres sospitosos que es van escapar de la policia.

La nit del passat 3 de març, a dos quarts d’una de la matinada, els Mossos d’Esquadra van rebre un avís sobre un robatori a Montagut. El succés tenia lloc al Restaurant El Collet, on els lladres van esbotzar la portar per endur-se 1.000 euros de la caixa registradora. Durant el desplaçament al municipi dels Mossos, els delinqüents també van intentar entrar a la carnisseria Picart, sense èxit, i van anar fins a la pista poliesportiva per endur-se el coure dels sis fanals que hi ha. Allà, els lladres van tallar els cables i els van deixar preparats per ser trets. Precisament, fa quatre setmanes ja hi va haver un robatori de cables de coure a la mateixa pista municipal, en un delicte que es va repetir en instal·lacions esportives de Sant Jaume de Llierca i Argelaguer. Però quan estaven a punt de retirar el cablejat de coure, el cos policial va arribar a Montagut, i el vehicle amb el que anaven va intentar marxar a tota velocitat: poc després, però, el cotxe es va aturar, d’on en sortir diverses persones per córrer en diferents direccions, amb la intenció d’evitar ser detinguts: al final, els Mossos van poder atrapar un veí de Tordera de 31 anys, amagat prop del camp de futbol. També es va escorcollar el cotxe que van deixar els lladres en la fugida, on s’hi van trobar 2 tornavisos i part de les monedes robades al restaurant. La investigació, de moment, segueix oberta i es desconeix si hi ha relació entre el robatori del passat 3 de març i el de fa setmanes a la mateixa pista poliesportiva.

x