La Generalitat atorga un premi d’Excel·lència Energètica al projecte de la Xarxa Espavilada d’Olot

La Generalitat ha atorgat a la Xarxa Espavilada de Climatització d’Olot el Premi d’Excel·lència Energètica en la modalitat d’actuació. El Govern català distingeix així el projecte de l’Ajuntament d’Olot i la UTE Gas Natural i Wattia Innova, que proporciona climatització a set equipaments de la ciutat a través de la combinació de tres energies renovables, i que s’acabarà de completar amb la creació d’una empresa de reinserció per garantir-se el subministrament de biomassa. El premi es va atorgar aquest dimarts a Terrassa, en un reconeixement convocat per l’Institut Català d’Energia per reconèixer les empreses que duen a terme actuacions remarcables en el camp de l’eficiència energètica i el foment de les energies renovables.

Notícies relacionades:
– El president de la Generalitat ha inaugurat la Xarxa Espavilada de Climatització d’Olot
– La Xarxa Espavilada de Climatització d’Olot es completarà al primer trimestre del 2016 i preveu ampliar-se a d’altres edificis
– Olot guanya el premi a la ‘Ciutat de l’any en bombes de calor geotèrmiques’ pel projecte de l”Illa energètica’