L’assessoria Ribas Àlvarez aconsella a les empreses ser curoses i revisar la informació que enviaran a Hisenda a partir del juliol

A partir de l’1 de juliol, totes les empreses que facturin més de 6 milions d’euros, o les que estiguin inscrites al règim especial de devolució mensual, hauran d’enviar a l’Agència Tributària totes les seves factures cada pocs dies. L’assessoria Ribas Àlvarez va organitzar ahir a Olot una conferència que va omplir la sala d’actes de l’agència DinàmiG, per informar sobre el nou sistema. El ponent, l’economista Josep Bundó, va aconsellar a les empreses que siguin al més curoses possibles a l’hora d’enviar la informació.

El nombre d’assistents a la sala d’actes de l’agència DinàmiG de la Garrotxa donava compte de l’interès que suscitava la conferència organitzada per l’assessoria Ribas Àlvarez, sobre el nou sistema de gestió dels llibres de registre d’IVA. A partir de l’1 de juliol, totes les empreses que facturin més de 6 milions d’euros, o les que estiguin inscrites al règim especial de devolució mensual, hauran d’enviar a l’Agència Tributària totes les seves factures cada pocs dies. El ponent de la conferència, l’economista Josep Bundó, va voler ressaltar davant els directius presents a l’acte que la complexitat del nou sistema, més enllà del ràpid enviament de les dades d’IVA i les factures, es troba en la informació que es trametrà.

El nou sistema s’anirà implantant paulatinament a partir de l’1 de juliol. El Ministeri d’Hisenda és conscient de la complexitat del seu desplegament. Preveu que la seva implantació estarà totalment enllestida al 2019.

Notícies relacionades:
– PIMEC Girona i DinàmiG signen un conveni marc de col·laboració per potenciar la competitivitat de les pimes de la Garrotxa
– El secretari general del Departament de Treball visita el Mas Les Mates i considera DinàmiG un referent
– Els Seminaris per Emprenedors de DinàmiG arriben a la onzena edició després d’haver format a més de 2.000 persones

x