L’equip de govern d’Olot es compromet a deixar enllestit l’estudi de la piscina coberta al final del mandat

Ahir van començar a l’Associació de Veïns de Bonavista les sessions informatives als barris, on l’Ajuntament d’Olot explicarà les obres del mandat. L’equip de govern manté com a prioritats el Firal, la residència Sant Jaume i els camps del Morrot. També cerca el finançament per a l’Escola d’Art.

Al programa Pentàgon, l’alcalde, Josep Maria Corominas, ha dit que el govern deixarà per al proper mandat la constucció de la piscina coberta, així com el trasllat dels instituts municipals a l’edifici de l’antic hospital. L’equip de govern d’Olot es compromet a deixar enllestit l’estudi de la piscina coberta al final del mandat. L’alcalde considera que el trasllat dels instituts municipals a l’edifici de l’antic hospital pot abordar-se el proper mandat i fins i tot considera que podria plantejar-se en un altre lloc del centre de la ciutat per atreure-hi vida.

Notícies relacionades:
– L’audiència pública a l’Ajuntament d’Olot genera una vintena de preguntes sobre temes com la variant, els serveis de Sant Francesc, habitatge o la piscina municipal coberta
– L’equip de govern d’Olot considera que té ben enfocades les quatre obres que s’havia compromès a portar a terme aquest mandat i convoca una audiència pública el proper 27 de febrer

x