El Festival Mot crea un servei específic d’autobús per facilitar l’assistència de públic d’Olot i Girona

El Festival MOT de literatura posa a disposició de tothom un servei de bus per facilitar l’assistència del públic a Olot i Girona. Té un cost de 5 euros, i pretén apropar els olotins i gironins a les activitats que es duen a terme a l’altra seu del festival. El servei estarà disponible tots els dies de l’esdeveniment.

Un autobús per unir la passió de dues ciutats per la literatura: aquest és l’objectiu del Bus Mot, un servei de transport específic pel públic que vol assistir al Festival MOT d’Olot i Girona. L’autobús estarà disponible tots els dies de l’esdeveniment, i donarà servei a les dues ciutats seus del certamen oferint així al públic de Girona i Olot la possibilitat de seguir tot el festival. El viatge costarà 5 euros d’anada i tornada, i ja es poden comprar els bitllets al web del MOT. El bus deixarà els passatgers prop de la Biblioteca Carles Rahola a Girona i la sala La Carbonera a Olot, arribant a l’altra ciutat sempre un quart d’hora abans d’obrir les portes del recinte. La tornada sempre es farà quinze minuts després d’acabar l’última conversa programada. En el cas olotí, els autobusos faran el trajecte el dijous 30, el divendres 31 de març i el dissabte 1 d’abril, sortint de l’estació d’autobusos a tres quarts de quatre de la tarda; tornaran, respectivament, a dos quarts de deu el dijous i dos quarts de dotze el divendres i dissabte.

Notícies relacionades:
– El Festival MOTde literatura introdueix una trentena d’activitats paral·leles amb el +MOT i la interpretació en llengua de signes als diferents actes
– ‘Escriure el passat’ és el lema de la quarta edició del Festival MOT, que es celebrarà del 23 de març a l’1 d’abril del 2017
-Javier Cercas, Mia Couto i Quico Pi de la Serra tanquen l’edició de la consolidació del MOT

x