L’Escola d’Art i la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer presenten el llibre del ‘III Premi Joan Petit de conte infantil’

Avui al matí, l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot i la Fundació Amics Joan Petit han presentat la publicació del llibre ‘III Premi Joan Petit de conte infantil’. Des de fa tres edicions, la Fundació encarrega als estudiants de l’Escola d’Art que il·lustrin els relats guanyadors del concurs literari de Joan Petit.

L’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot i la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer han presentat el llibre del ‘III Premi Joan Petit de conte infantil’. Ja fa tres anys que l’Escola d’Art col·labora amb la Fundació. Els alumnes de l’escola fan les il·lustracions i maqueten els contes guanyadors del concurs literari de Joan Petit. Els estudiants Roger Pera, Pol Vaqué, Judith Romero i Bruna Arumí han estat els estudiants que han il·lustrat el relat guanyador i els tres contes finalistes del concurs del 2016. Aquesta és una bona oportunitat perquè els alumnes tinguin un primer contacte amb el món editorial.

L’obra surt a la llum el proper 13 de març a Blanes durant el lliurement dels premis d’aquest any. L’objectiu de la publicació és entretenir els nens i nenes, malalts de càncer, que estan en les plantes dels hospitals. El llibre es reparteix entre les famílies com a regal. Olot va ser ciutat Joan Petit l’any 2010 i diverses associacions com el Club Hoquei Olot, l’Escola Municipal d’Expressió i artistes com Tavi Algueró i Àngel Rigall hi han col·laborat. La Fundació té setze anys de vida i impulsa la recerca i investigació del càncer infantil.

Notícies relacionades:
– L’Escola d’Art d’Olot maqueta i il•lustra el conte del concurs literari de la Fundació Joan Petit Nens amb Càncer

x