Els Mossos d’Esquadra denuncien penalment un veí de Castelldefels per conduir amb excés de velocitat i sota els efectes de l’alcohol

Els Mossos d’Esquadra han denunciat penalment un home de 66 anys i veí de Castelldefels com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària a la Garrotxa. Els fets van passar dissabte en un control de velocitat que una patrulla de trànsit d’Olot havia establert al quilòmetre 67,2 de l’A-26, al terme municipal de Sant Ferriol. Sobre 1/4 de 5 de la tarda, els agents van detectar aquest vehicle circulant a 159 km/h en un tram de carretera on la velocitat màxima és de 100 km/h. L’home, a més, va donar positiu a la prova d’alcoholèmia quan els mossos van fer aturar el vehicle, per 0,46 mil·ligrams d’alcohol per litre d’aire expirat, gairebé el doble del límit permès en aquests casos. Els agents van procedir a immobilitzar el vehicle. El denunciat haurà de presentar-se davant el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot quan sigui requerit.

Notícies relacionades:
– Els Mossos investiguen si l’incendi de Castellfollit que manté dues persones reallotjades va ser intencionat
– El cap dels Mossos d’Esquadra assegura que el cos manté un nivell òptim de seguretat a la Garrotxa tot i el repunt de delictes de les últimes setmanes
– Els Mossos d’Esquadra detenen a un dels implicats en la baralla de la plaça Catalunya d’Olot per tràfic de drogues i tinença il·lícita d’armes

x