L’Associació del Pessebre Vivent de Joanetes entrega un Sant Antoni a l’Associació Units pel Cavall

L’Associació del Pessebre Vivent de Joanetes va formalitzar ahir l’entrega d’un sant a l’Associació Units pels Cavalls, concretament un Sant Antoni de més d’un metre d’alçada. Aquest sant és el patró dels animals i diumenge presidirà els actes que s’han preparat per celebrar el dia de Sant Antoni.

L’Associació Units pels Cavalls està d’enhorabona. Diumenge, durant la celebració de Sant Antoni del Porquet, patró dels animals, podran presentar en societat el nou sant que han rebut de la mà de l’Associació del Pessebre Vivent de Joanetes. Un sant fet a mà per una persona que ha preferit no revelar la seva identitat i que l’ha cedit a en Lluis Juvanteny, president de l’Associació del Pessebre Vivent de Joanetes per a que el posés a punt.

El nou Sant Antoni compartirà responsabilitats amb l’anterior, que l’Associació havia deixat com a patrimoni a Units pels Cavalls. Serà beneït a l’acabar la cercavila de les 12 del matí.Diumenge, després del tradicional esmorzar de les 9 del matí, es farà entrega del Sant.

Notícies relacionades: 
– Més de 3.600 persones ja han passat pel Pessebre Vivent de Joanetes els primers dos dies de representació – El Pessebre Vivent de Joanetes renova el conveni amb Càritas Garrotxa per cinquè any consecutiu
– Milers de visitants admiren el Pessebre Vivent de Joanetes en la seva 25a edició