L’Estadi Municipal d’Olot serà l’escenari de la final de la Copa Catalunya, el 28 de març, entre el Girona i el Nàstic de Tarragona

La Unió Esportiva Olot viatja a Terrassa amb la intenció de mantenir la bona dinàmica de resultats però fent una petita millora en el joc. El tècnic de l’Olot, Ramon Maria Calderé va incidir en el fet de que mantenir a més d’un partit de distància al Peralada és molt important.

L’Estadi Municipal d’Olot serà l’escenari de la final de la Copa Catalunya de futbol masculí que disputaran el Girona i el Gimnàstic de Tarragona. La Federació Catalana de Futbol així ho ha decidit, en un partit que tindrà lloc el dimarts 28 de març a les 7 de la tarda.

Abans que passi això, però, l’Olot viatjarà a Terrassa, on l’esperen els locals amb ganes de trencar la ratxa de derrotes. Els garrotxins, que fa 21 partits que no perden, intentaran mantenir els dos partits de diferència que tenen respecte el segon classificat. Els olotins visiten un camp complicat per les seves dimensions i on els locals es comencen a jugar les seves últimes opcions per a classificar-se als playoffs. Un Olot que no passa pel seu millor moment en qüestions de joc. Per aquesta raó Calderé destaca la importància de tenir la pilota a Terrassa. El tècnic de l’Olot pot apostar per variar la formació d’inici en un partit en el que compta amb la totalitat de la plantilla.
Entre setmana el conjunt olotí va anunciar la incorporació de Mark Villalonga com a nou observador del club. A més, l’Olot ha organitzat un autocar d’aficionats per anar a Terrassa. Per 10 euros es pot anar al camp, veure el partit i menjar un entrepà. Per a més informació es pot consultar la pàgina web del club.

Notícies relacionades:
– La Unió Esportiva Olot rep la Montañesa en una jornada que pot ser clau
– La UE Olot renova a Dembo Batchilly per a dues temporades més
– La Unió Esportiva Olot rep a la Pobla de Mafumet, contra qui ja va perdre a l’anada