Entitats i partits sobiranistes de la comarca impulsen la plataforma La Garrotxa pel Sí

Diversos representants i simpatitzants d’entitats i partits sobiranistes s’han reunit aquest dissabte a les escales de l’església de Sant Esteve d’Olot per presentar una nova plataforma: La Garrotxa pel Sí. La iniciativa pretén, a nivell comarcal, començar a fer campanya pel sí de cares al referèndum sobre la independència previst per aquest any.

Aquest dissabte s’ha presentat a Olot la plataforma La Garrotxa pel Sí. Diverses entitats i partits polítics de la comarca integren la iniciativa com l’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, Estelada 2014 o ERC, la CUP, Demòcrates de Catalunya i el PDeCAT. L’acte ha consistit en la lectura d’un manifest per part dels representants de l’ANC i Òmnium de la Garrotxa, Josep Ferrés i Núria Torres, a les escales de l’església de Sant Esteve d’Olot. Després, s’ha fet una fotografia conjunta amb la cinquantena de persones que hi han assistit. Més enllà de defensar el dret a decidir, l’objectiu de la plataforma  és fer campanya pel sí i guanyar el referèndum previst per aquest 2017. La plataforma anima a altres entitats, empreses i particulars a sumar-s’hi. Segons ha explicat Núria Torres, Olot en Comú encara no s’ha posicionat.

Notícies relacionades:
– L’ANC i Òmnium Garrotxa organitzen autocars en suport als imputats pel 9N
– L’acte de recolzament de l’Ajuntament d’Olot, ANC Olot, Òmnium Garrotxa i l’AMI a Carme Forcadell reuneix a una vuitantena de persones