13 equips d’arreu de Catalunya participen a la 10a edició de la Catalunya Cup de Dards celebrada a Olot

Olot va acollir dissabte la 10a Catalunya Cup de Dards, un campionat català d’equips organitzat per la Federació Catalana de Dards i obert a tot tipus d’esportistes, ja siguin federats o no. Els guanyadors de la copa van ser el CD Piritoño de Malgrat de Mar.

La 10a edició de la Catalunya Cup de Dards es va disputar dissabte al Pavelló Firal d’Olot. Més d’un centenar de participants repartits entre un total de 13 equips d’arreu de Catalunya van competir en aquesta copa catalana. La Catalunya Cup es celebra a mitja temporada perquè els clubs tinguin l’oportunitat de captar nous esportistes que es vulguin endinsar en l’esport dels dards.

L’organització de l’esdeveniment va ser possible gràcies a la Federació Catalana de Dards, amb el suport però dels amfitrions, el Club de Dards Olot. Els participants també van valorar molt positivament la 10a Catalunya Cup. Cada esportista juga unes 5 partides i la competició de cada grup la guanya l’equip que més sets s’adjudica. Els guanyador de la Catalunya Cup va ser el CD Piritoño de Malgrat de Mar que va superar el CD Aigüestoses de Sant Andreu de la Barca amb un final molt emocionant, 12 a 13 pels del Maresme.