400 persones desfilen a la rua del carnaval de Sant Joan les Fonts

Dissabte va tenir lloc el carnaval de Sant Joan les Fonts. Va comptar amb 8 colles i 400 persones desfilant durant la rua.

El carnaval ja s’ha pràcticament acabat a la Garrotxa. Un dels darrers llocs de la comarca que el celebra és Sant Joan les Fonts. Ho va fer aquest dissabte. Una rua marcada pel municipi garrotxí, ja que va començar i acabar amb dues colles de Sant Joan: la Santjoanenca, que està d’aniversari i compleix 14 anys d’història, i la Penya Carnavalesca els Stokats. Els primers compten amb 160 persones que desfilen i enguany ja s’han emportat el primer premi als Carnavals de Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols i Olot. Tots els que s’han presentat. A Sant Feliu també es van endur el 4rt premi de vestuari. Tampoc hi van faltar la Penya Carnavalesca els Titots, Els Gínjols d’en Bas, els Marxosos de Santa Pau, la Penya Carnavàlia de la Garrotxa, les Tremendes de la Casa Cultural d’Andalusia de la Garrotxa, ni els Marrinxos de la Penya Carnavalesca d’Olot.

Notícies relacionades:
– La Santjoaneca, en carrossa, i els Emmaskarats, en comparsa, guanyadors de la rua de Carnaval d’Olot
– L’Espectacle Reial, el Playback del CIT inaugura el 28è Carnaval d’Olot amb 18 paròdies d’artistes mítics
– La Santjoaneca, en carrossa, i els Emmaskarats, en comparsa, guanyadors de la rua de Carnaval d’Olot