El Club Hoquei Olot planta cara al líder de Nacional Catalana, el Club Esportiu Noia (2-2)

El Club Hoquei Olot li va plantar cara al líder de la Lliga Nacional Catalana, el Club Esportiu Noia. Els olotins es van posar 2 a 0 a 13 minuts pel final. El Noia, però va empatar el partit a 11 pel final amb dos gols seguits. Sabor agredolç pels locals que van completar un molt bon partit.

El Club Hoquei Olot planta cara al líder de Nacional Catalana, el Club Esportiu Noia (2-2)

La jornada 21 de Nacional Catalana va enfrontar el Club Hoquei Olot amb el líder de la categoria, el Club Esportiu Noia. Els olotins van sortir a la pista amb les idees clares, sòlids en defensa i ràpids en les transicions. Al minut 6 del primer temps obtindrien la recompensa, Adrià Piera assisteix a Lluc Jiménez i aquest obre la llauna amb un tir potent. El marcador no es mouria més durant la primera part, mèrit sobretot del porter del Club Hoquei Olot, Pau Flores, que va efectuar aturades brillants que mantindrien la porteria de l’olot a 0. El partit anava al descans amb 1-0 pels garrotxins.

A la represa el partit continuaria amb la mateixa línia, al minut 8 l’àrbitre xiularia un penal dubtós en contra de l’Olot que Pau Flores aturaria. 4 minuts després a 13 pel final l’àrbitre senyalaria falta directa a favor del Club Hoquei Olot i targeta blava pel dorsal 11 del Noia. Adrià Piera no fallava i augmentava la distància posant el 2-0 a l’electrònic.

A partir d’aquí el Noia es bolcaria a l’atac i a 11 pel final anotaria el 2 a 1. Al mateix minut un desplaçament de pilota de l’Olot amb el joc aturat va significar falta directa que aquest cop no desaprofitarien els visitants. El Noia empatava el partit 2-2 en un obrir i tancar d’ulls. Els dos equips seguirien intentant avançar-se per emportar-se els 3 punts, i de fet, tots dos van tenir ocasions per fer-ho però el marcador ja no es mouria més. Al final 2-2 i repartiment d’un punt per cada equip, en un partit que va demostrar que si el Club Hoquei Olot hi posa ganes, pot guanyar a qualsevol equip de la categoria.

Notícies relacionades: 
– L’Hoquei Olot remunta però es deixa empatar a l’últim minut per l’Hoquei Sant Just (4-4)
– El Club Hoquei Olot perd a casa davant el Capellades Hoquei Club en un partit on els olotins mereixien més (2-3)
– El CPH Olot perd 1 a 7 contra el CH Palafrugell en el torneig d’hoquei de les Festes del Tura