La Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca guanya el segon premi de carrosses al Carnaval de Tossa de Mar

Les colles carnavalesques de la Garrotxa han seguit participant en carnavals organitzats aquest cap de setmana fora de la comarca. Un dels més originals és el Carnaval de Tossa de Mar, que posa a prova els balls de les colles en un ‘sambòdrom’ En aquest carnaval, la Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca ha guanyat el segon premi de la modalitat de carrosses. La colla garrotxina ja havia aconseguit el segon premi d’aquesta modalitat als carnavals de Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols i Olot. Per tant, pòquer de segons premis de carrossa per a aquesta colla garrotxina que s’ha inspirat en el país veí França. Al carnaval de Tossa també van participar les colles Els Alots i Els Emmaskarats.

Notícies relacionades:
– La Santjoaneca, en carrossa, i els Emmaskarats, en comparsa, guanyadors de la rua de Carnaval d’Olot
– L’Espectacle Reial, el Playback del CIT inaugura el 28è Carnaval d’Olot amb 18 paròdies d’artistes mítics
– La Santjoaneca, en carrossa, i els Emmaskarats, en comparsa, guanyadors de la rua de Carnaval d’Olot

x