Olot acollirà de l’abril al setembre un curs d’iniciació pràctica a l’horticultura ecològica

Olot acollirà un curs d’iniciació pràctica a l’horticultura ecològica. El curs es desenvoluparà al llarg de 10 sessions de 4 hores els dissabtes entre els mesos d’abril i setembre. L’horticultura és un món que al llarg dels darrers anys ha patit una revalorització més que notable a la Garrotxa. És per això, i per la gran quantitat d’horts municipals existents a Olot, que des de la regidoria de Medi Ambient  s’ha impulsat un curs. El curs serà majoritàriament pràctic però també amb sessions teòriques. Tindrà lloc prop del Parc Nou i es pot fer individualment o per parelles.

La ciutat d’Olot disposa de 5 hectàrees de terreny destinades a horts municipals dels quals se n’aprofiten exclusivament els seus propietaris. El curs de ‘De Peus a Terra’ constarà de 40 hores repartides en 10 sessions. Començarà l’1 d’abril i acabarà al setembre.