L’Escola Municipal de Música d’Olot celebra el canvi d’estació amb els Recitals de Primavera

Els recitals tindran lloc els dies 13, 14, 15 i 16 de març a la mateixa escola. Cada dia, es faran tres sessions. La més especial serà la de dijous a la tarda, en què hi participaran alumnes del Servei de Català de la comarca.

Està a punt d’arribar la primavera. I l’Escola de Música ho celebra amb un recital. Aquesta setmana, de dilluns a dijous, es faran un any més els Recitals de Primavera. Cada dia es podran escoltar tres actuacions, a les 17.30h, 18.30h i 19.30h, on els alumnes mostraran el seu repertori. La sessió més especial serà la de dijous a les 18.30h, ja que hi participaran alumnes del Servei de Català d’Olot – La Garrotxa. L’activitat s’anomena ‘Escoltem el passat: històries d’arreu del món acompanyades de música’ i els alumnes del Servei de Català explicaran anècdotes i històries del passat relacionades amb el seu país d’origen. Per la seva banda, els estudiants de l’Escola Municipal de Música interpretaran temes i cançons per acompanyar les diverses històries. Els recitals tindran lloc al mateix centre. Tots són gratuïts i oberts al públic.

Notícies relacionades:
– L’Escola Municipal de Música d’Olot incorpora diverses novetats en aquest curs 2016-2017
– 300 alumnes participen al concert de Nadal de l’Escola Municipal de Música d’Olot
– L’Espai Ideal i l’Escola de Música d’Olot presenten noves activitats per la temporada que arrenca aquest setembre