L’escriptor olotí Lluís Busquets reflexiona sobre la fe i els contratemps al llibre ‘Déu, el mal i el meu càncer’

L’escriptor olotí Lluís Busquets acaba de publicar el seu darrer llibre, titulat ‘Déu, el mal i el meu càncer’, on reflexiona sobre la relació entre la fe i l’adveniment d’experiències negatives.

A cada porta, la seva clau. L’escriptor, professor i periodista olotí Lluís Busquets ha aprofitat l’aturada obligatòria sobrevinguda per una malaltia per reflexionar sobre la fe i el sentit de la vida i plasmar-ho en un llibre que ha titulat ‘Déu, el mal i el meu càncer’. A l’obra l’autor cerca una explicació als mals dels homes des d’una òptica creient però madura. Lluny de voler alliçonar a ningú, el llibre planteja reflexions que poden remoure el lector. Lluís Busquets ha trobat algunes respostes que es poden trobar en aquest llibre.

Notícies relacionades:
– L’escriptor olotí Lluís Busquets ha presentat el llibre ‘Lluís Maria Xirinacs i l’estafa de la Transició’