El Sismògraf busca 7 famílies per a participar en el ‘Sismo en Família’

S’acosta el festival Sismògraf, que tindrà lloc del 20 al 23 d’abril. El festival presenta una proposta divertida per al públic familiar: el ‘Sismo en Família’. Durant tot el cap de setmana, set famílies podran gaudir d’una selecció d’espectacles i tallers. S’acaben d’obrir les inscripcions per a participar-hi.

El festival Sismògraf de dansa també es pot gaudir en família. El festival busca set famílies que vulguin participar en l’anomenat ‘Sismo en Família’ i descobrir, amb els més petits i de manera divertida, el món de la dansa. Els participants podran viure una selecció d’espectacles del festival i assistiran en diversos tallers durant tot el cap de setmana, del 21 al 23 d’abril. Una especialista en teatre infantil i juvenil acompanyarà els participants del ‘Sismo en Família’ i els proporcionarà coneixements relacionats amb aquest art. L’edat mínima per a participar-hi és a partir de 6 anys. Les inscripcions es poden fer a través del correu electrònic del Sismògraf, infosismografolot.cat. Cal indicar el nom i cognoms de tots els integrants, l’edat i la relació que tenen entre ells. També s’ha de fer una breu explicació sobre el motiu per participar en la iniciativa. Les places són limitades i les famílies s’escolliran per ordre d’inscripció.

Notícies relacionades:
– S’obren les inscripcions per a participar al taller del coreògraf Pere Faura, inspirat en el Night Fever dels Bee Gees, en el marc del festival Sismògraf
– El Festival de dansa Sismògraf d’Olot programa prop d’una cinquantena d’espectacles entre el 20 i el 23 d’abril
– La 2a edició del Teatre Amateur i Professional de les Planes d’Hostoles inclou un espectacle del Sismògraf

x