L’ACO organitza una jornada per a comerciants sobre com vendre per Internet

Cada vegada, hi ha més persones que compren a través d’internet. Per això, l’Associació de Comerciants d’Olot ha organitzat una jornada el dia 23 de març per mostrar com els comerciants poden vendre el seu producte a partir de diverses plataformes i aplicacions mòbils.

L’Associació de Comerciants d’Olot programa una jornada amb el títol ‘Vull vendre per Internet. Qui m’ho facilita i com?’. La trobada, que compta amb el suport de l’Ajuntament d’Olot, es farà el dijous 23 de març a les 3 de la tarda a la seu de DinàmiG, l’antic Institut Municipal de Promoció d’Olot, a l’Avinguda Onze de Setembre.

L’objectiu de la jornada és mostrar plataformes i eines als comerciants per vendre i donar-se a conèixer a través d’Internet. Segons l’Associació de Comerciants, és bàsic reinventar-se en aquest camp, que permet, al mateix temps, posar en valor el comerç de proximitat, apropar-se a nous clients i mostrar els diversos productes i ofertes.

A part, també s’explicaran les experiències d’establiments de la Garrotxa que operen des de la seva pàgina web o des de portals d’ofertes com Marketplace o d’altres de la comarca com FemGarrotxa.cat o les aplicacions Ofer.cat, Onair Shopping, entre d’altres. La jornada és gratuïta. Cal inscripció prèvia apuntant-se al web de l’Associació de Comerciants d’Olot, www.aco.com, o trucant al telèfon 972 26 93 01 o.

Notícies relacionades:
– PIMEC Girona i DinàmiG signen un conveni marc de col·laboració per potenciar la competitivitat de les pimes de la Garrotxa
– Els Seminaris per Emprenedors de DinàmiG arriben a la onzena edició després d’haver format a més de 2.000 persones
– L’Associació de Comerciants d’Olot celebra el final de les rebaixes amb la botiga al carrer