L’Aplicació ‘Especialitats Gastronòmiques’ amplia continguts i ofereix informació sobre 21 restaurants de la Garrotxa

Fa dos anys, l’Ajuntament d’Olot va impulsar l’aplicació per a mòbils ‘Especialitats Gastronòmiques’ per donar a conèixer els productes i productors locals. A partir d’ara, s’hi podrà trobar informació dels restaurants de la zona que ofereixen aquests productes.

L’aplicació ‘Especialitats Gastronòmiques’, creada per l’Ajuntament d’Olot, amplia els seus continguts. En un principi, es va crear per donar a conèixer productes i productors de la comarca, així com els seus punts de venda. Actualment, s’hi poden trobar 44 productes de 88 productors de la Garrotxa. A partir d’ara, i com a novetat, hi haurà un llistat de 21 restaurants, on s’ofereixen aquests productes.

Els restaurants que es troben a l’aplicació tenen una cuina creativa i d’autor, que potencien productes locals i de qualitat: Ca l’Adri, Cafè Europa, Can Jordà, El Bou Bru, El Celler, El Club-Menjars Can Pelaio, El Ginjover, Els Catòlics, Hostal dels Ossos, Hostal de Pagès, Hostal del Sol, La Barra d’en Regue, La Brasera, La Cuina del Mercat, La Deu, La Moixina, La Quinta Justa, La Tintoreria, Les Cols, Nyam Nyam i l’Orfeó Olotí. L’ampliació es presentarà al públic durant la Fira de l’Embotit d’aquest cap de setmana.

Per a fer l’aplicació, s’ha comptat amb l’assessorament de Pep Nogué i la col·laboració de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa. La voluntat de l’Ajuntament es ampliar els continguts  d’‘Especialitats Gastronòmiques’ i fer créixer el nombre d’usuaris i de descàrregues a mòbils. Actualment, hi ha més de 500 persones que disposen de l’App.

Notícies relacionades: 
– S’amplia el nombre de productes, productors i punts de venda de l’App ‘Especialitats Gastronòmiques’
– L’App d’Especialitats Gastronòmiques ja ha registrat més de 160 descàrregues

x