Passen a disposició judicial els presumptes autors d’un furt d’aparells electrònics al Carrefour d’Olot

Han passat a disposició judicial els autors del furt al supermercat Carrefour d’Olot durant la tarda del passat 8 de març. Els Mossos d’Esquadra van detenir els autors a Girona, després de localitzar el vehicle que van utilitzar per cometre el delicte. A la superfície comercial d’Olot hi van robar diverses videoconsoles i un ordinador, objectes que a hores d’ara no han estat localitzats. Posteriorment al robatori del Carrefour, els lladres es van desplaçar fins al Media Market de Girona, on també van sostreure aparells electrònics, uns objectes que sí que es van trobar dins el vehicle. Tots els detinguts són de Girona, de nacionalitat espanyola. Entre els delinqüents s’hi troba un menor que ha de presentar-se davant la fiscalia de l’àmbit, i els altres lladres de 19, 20 i 26 anys es troben ara per ara en llibertat, a l’espera de judici.

<

Notícies relacionades:
– El Jutjat número 1 d’Olot acorda presó provisional sense fiança per als tres detinguts acusats de 27 robatoris amb força i vuit sostraccions de vehicles
– Detinguts tres homes per haver robat en 27 establiments en una setmana

x