El Pont del Salt de Sant Joan les Fonts reobrirà per Setmana Santa amb un o dos carrils depenent de la reinstal·lació dels serveis elèctrics

Les obres al pont del Salt, entrada de Sant Joan les Fonts, marxen a bon ritme. L’empresa ja ha instal·lat la nova plataforma, més ampla, i ja l’està formigonant. La previsió era reobrir el pont al pas de vehicles coincidint amb la Setmana Santa, un objectiu que s’assolirà, ja sigui obrint un o els dos carrils.

L’empresa encarregada de l’obra al pont del Salt de Sant Joan les Fonts ja ha instal·lat la nova plataforma i la té en bona part formigonada. La nova plataforma fa 11 metres d’ample, tres metres i mig més que l’anterior. Això permetrà deixar espai per a dos carrils i habilitar-hi un pas per a peatons. Els treballs marxen a bon ritme i l’Ajuntament manté el compromís d’obrir el pont per Setmana Santa. L’únic contratemps podria trobar-se en la reinstal·lació dels serveis elèctrics, que depenen de FECSA Endesa i podria retardar-se. En aquest cas, s’obriria al trànsit un sol carril.

Pel que fa als canvis de parades i recorregut del transport públic motivats per les obres al pont, s’han efectuat sense massa incidències. Almenys així ho asseguren des de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts, on les queixes que han arribat han estat mínimes. El consistori està fent esforços per informar els veïns a través de totes les possibilitats que donen les noves tecnologies, també una aplicació mòbil gratuïta que ha posat a disposició, compatible amb IOS i Android. Amb la marxa dels treballs, l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts està en condicions de garantir la reobertura del pas de vehicles per Setmana, un objectiu que acomplirà, ja sigui obrint totalment o parcialment la plataforma.

Notícies relacionades:
– Comença el tall de circulació per obres de millora al Pont del Salt de Sant Joan les Fonts que durarà un màxim de 10 setmanes
– La restricció a Sant Joan les Fonts pel pont del Salt començarà dilluns i durarà 10 setmanes

x