El Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot fa una aportació de 1.100 euros a la Fundació Oncolliga

El Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot ha fet una donació, aquest matí, de 1.100€ a la Fundació Oncolliga de Girona. Els diners es van recaptar durant el sopar popular de les colles del Carnaval, el dia 4 de març. La iniciativa solidària va sortir de les mateixes colles.

El Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot que organitza, entre moltes altres activitats, el Carnaval d’Olot ha fet una donació de 1.100€ a la Fundació Oncolliga de Girona. No és la primera vegada que es fan donacions d’aquest tipus. Ja es va fer en motiu del 25è aniversari del CIT. Aquest cop, però, la iniciativa ha estat les gairebé 20 colles i entitats que van participar al Carnaval el 4 de març. Durant el sopar popular de les colles de després de la rua, cada persona va aportar un euro per aquesta causa solidària.

La Fundació Oncolliga destinarà l’aportació als diferents serveis que posen a disposició dels malalts de càncer de la Garrotxa. De fet,  la setmana passada, la Fundació va donar gairebé 20.000 euros a l’Hospital d’Olot, recaptats de la cursa solidària Oncotrail del 2016. Gràcies a aquest fons, s’han instal·lat 8 sofàs-llit a les habitacions dels malalts de cures pal·liatives i s’ha doblat el nombre d’hores del seu servei psicològic.

Notícies relacionades:
– L’Oncolliga dóna gairebé 20.000 euros a l’Hospital d’Olot, destinats als malalts de càncer i als seus familiars
– La Santjoaneca, en carrossa, i els Emmaskarats, en comparsa, guanyadors de la rua de Carnaval d’Olot
– L’Espectacle Reial, el Playback del CIT inaugura el 28è Carnaval d’Olot amb 18 paròdies d’artistes mítics