Diumenge se celebra la 24a Fira Tèxtil de Sant Jaume de Llierca

Per Sant Josep i des de fa 24 anys, Sant Jaume de Llierca organitza la Fira del Tèxtil. Durant tot el diumenge, hi haurà parades d’artesania i diverses activitats. Se celebra també la 18a trobada de puntaires i la 11a de Patchwork. Hi haurà activitats pels més petits i la música tampoc hi faltarà.

Diumenge se celebra a Sant Jaume de Llierca la Fira Tèxtil de Sant Josep. Aquesta ja és la 24ª edició. La fira s’ha especialitzat en l’artesania tèxtil, tot i que també hi haurà parades d’artesania i d’altres productes. A part, s’han organitzat activitats durant tota la jornada. A quarts de 10 del matí arrenca la fira amb una exposició de cotxes antics i continua després, amb la 18ª trobada de puntaires. A la mateixa hora es faran 3 tallers relacionats amb el món del tèxtil per a totes les edats; tallers de Patchwork, feltra i de testos de macramé.

Al matí, també hi haurà teatre al carrer i per dinar s’organitza una arrossada popular. Els més petits podran gaudir de la fira amb l’animació pels carrers, a càrrec dels Marrinxos i amb l’espectacle infantil, protagonitzada pel ‘Pot Petit’ a la tarda. Per tancar la fira, hi haurà sardanes amb la Vila de la Jonquera i un ball amb el conjunt ‘Sharazan’. Segons el regidor de l’Ajuntament, Marc Mínguez, amb la fira volen reivindicar el passat tèxtil i no perdre el record dels orígens del municipi.

Notícies relacionades:
– Sant Jaume de Llierca es vesteix de gala en la 23a Fira Tèxtil
– Sant Jaume de Llierca augmenta un 50% el pressupost de la Fira Tèxtil de Sant Josep per ampliar l’esdeveniment