El festival Elmini 2017 afronta el cap de setmana més intens amb entrades exhaurides per als concerts de Paula Valls, Guillem Roma i Xarim Aresté i gairebé esgotades per a Sidonie

Elmini inicia avui el gruix de la programació del 2017. El festival afronta el seu segon cap de setmana amb entrades exhaurides en alguns dels concerts d’estar per casa més destacats i altres on encara queden localitats. També en queden, encara que molt poques, per assistir al concert de Sidonie, aquest dissabte a 2/4 d’11 de la nit a la Sala El Torín.

Elmini 2017 torna a afinar els instruments aquest dijous per a l’actuació de Paul Fuster que el festival ofereix conjuntament amb el cicle de concerts de La Roda a la Sala El Torín. El concert s’ha limitat a 400 persones i amb motiu de Elmini ja s’han venut una cinquantena d’entrades. La programació d’aquest divendres començarà amb una xerrada-concert, a les 7 de la tarda a Can Trincheria, a càrrec de Luthea Salom destinada als joves d’entre 16 i 30 anys. Elmini vol acostar el festival al públic jove i és per això que ha impulsat aquest acte, per al qual es recomana inscriure’s prèviament a l’Ideal – Oficina Jove de la Garrotxa. Salom, que és la veu de la sintonia de la sèrie Cites, oferirà un concert posteriorment, a les 10 de la nit a l’Orfeó Popular Olotí. Li seguirà l’actuació de DJ Cisco KSL al Casino Olotí, a partir de 2/4 d’1 de la matinada. Dissabte serà el torn dels concerts d’estar per casa, que tindran lloc a equipaments de la ciutat o pisos particulars. El primer començarà 2/4 de 6 de la tarda a 2/4 i l’últim a 2/4 de 9 de la nit. Ja han exhaurit entrades Xarim Aresté, Paula Valls i Guillem Roca conjuntament amb Alessio Arena. Encara se’n poden adquirir per escoltar Xebi SF, Agnès and The Pèpits i Santi Careta. A 2/4 d’11 de la nit tindrà lloc l’esperat concert de Sidonie a la Sala El Torín, per al qual encara queden entrades, tot i que poques. El fi de festa començarà a la mitjanit al Líquid Club, amb Cala Vento, el grup empordanès que va ser una revelació a l’anterior edició de Elmini i que torna aquest any. El seguirà Rock Kills, el grup local que oferirà un concert presentació del seu nou disc. El concert de Cala Vento i Rock Kills es podrà gaudir de manera gratuïta.

Notícies relacionades:
– Mikel Erentxun fa vibrar la Sala El Torín en el marc de la 7a edició del festival Elmini
– Arrenca el Festival El Mini amb 20 actuacions programades fins el 18 de març
– Presenten la programació musical del Festival El Mini 2017 amb Sidonie i Mikel Erentxun com a caps de cartell