Les nevades permeten que el Centre Excursionista Olot faci un recorregut espectacular en la 17a Pocatraça

El Centre Excursionista Olot encara l’última setmana de preparació de la 17a Pocatraça, la prova d’esquí de muntanya de l’entitat. El proper 26 de març, la Vall de Núria acollirà l’esdeveniment, que enguany és Campionat de Catalunya per equips.

Els amants de l’esquí de muntanya de la Garrotxa tenen una cita el proper 26 de març a Núria: el Centre Excursionista Olot hi celebra la Pocatraça, la competició d’esquí de l’entitat olotina, i aquest cop la neu hi està assegurada. Les darreres nevades a la Vall permetran gaudir d’un espectacle on hi són benvinguts tant els esquiadors professionals com els aficionats. Gràcies a aquestes precipitacions, enguany es podran visitar indrets com la Conca o la serra dels Llosers, que no s’han visitat mai i són gairebé desconeguts pel gran públic, tot i la seva espectacularitat. També s’assoliran dos pics importants: el Pic d’Eina i el Torre d’Eina. La Pocatraça és una cursa per parelles, que puntua per la Copa de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i que esdevé Campionat de Catalunya per equips. Paral·lelament a la Pocatraça, el Centre Excursionista Olot farà la Marxa Popular d’Esquí de Muntanya Sant Bernat. Aquesta darrera prova té 1.000 metres de desnivell, pensada perquè els amants de l’esport puguin gaudir d’una jornada lluny del tràfec de la competició de la Pocatraça.

Notícies relacionades:
– El Centre Excursionista Olot renova la Flama de la Llengua Catalana portant-la de Prada de Conflent a Montserrat
– La Flama de la Llengua Catalana ja és a Olot abans d’arribar fins a Montserrat el proper 19 de febrer
-El Centre Excursionista Olot organitza una caminada al cim del Volcà Montsacopa amb motiu dels actes de la Renovació de la Flama de la Llengua Catalana

x