Els Mossos d’Esquadra detenen un segon implicat en la baralla de la plaça Catalunya en la qual es va arribar a disparar una escopeta retallada

Els Mossos d’Esquadra han detingut un segon implicat en la baralla del passat 22 de desembre motivada per un assumpte de drogues i on es va arribar a disparar una escopeta retallada dins un local de plaça Catalunya. El detingut, a qui se li imputen dos delictes, un contra la salut pública i un altra per tinença d’arma, ja ha passat a disposició judicial. Els Mossos mantenen la investigació oberta a la recerca del tercer implicat en la baralla.

La baralla que tres joves van protagonistzar el passat 22 de desembre a la plaça Catalunya era la primera en molt de temps en què s’utilitzava una arma de foc a Olot. Setmanes després, el 9 de gener, es produïa un segon incident amb arma de foc, quan un exconvicte va disparar trets amb una pistola a la sortida d’un local. A la plaça Catalunya, els tres joves s’havien barallat per un assumpte de drogues. La disputa va començar als labavos i va continuar al bar, on un dels tres joves va arribar a disparar una escopeta amb canons retallats. El tret va impactar al sostre del local. La baralla va seguir a fora, on un dels implicats va rebre un cop al cap pel qual va haver de rebre 35 punts de sutura a l’hospital d’Olot. Els Mossos van trobar l’arma a pocs metres pocs minuts després. Encara li quedava una bala que no havia estat disparada. Les atencions a l’Hospital d’Olot d’un dels implicats va permetre als Mossos detenir-lo i interrogar-lo. El jove va quedar en llibertat poc després, però els Mossos van seguir endavant amb la investigació, que finalment ha permès identificar el segon implicat, de 25 anys i resident a Olot. Va ser detingut aquest dimarts al carrer França de la capital de la Garrotxa. El detingut, a qui se li imputen dos delictes, un contra la salut pública i un altre per tinença d’arma, ja ha passat a disposició judicial. Els Mossos mantenen la investigació oberta a la recerca del tercer implicat en la baralla.

Notícies relacionades:
– El Jutjat número 2 d’Olot acorda la presó provisional i sense fiança per a l’home que va disparar diversos trets al centre de la ciutat
-La magistrada del Jutjat número 2 acorda presó provisional i sense fiança per al sospitós d’apunyalar un home a Olot

x