El Mag Infantil Eric Ramírez, conegut com l’il·lusionista ‘OPER’, organitza una festa per a la Carla, una olotina que pateix atròfia muscular

El Mag Infantil Eric Ramírez, conegut com l’il·lusionista ‘OPER’, organitza una festa aquest dissabte per la Carla, la nena olotina que pateix atròfia muscular. La festa començarà demà a les sis de la tarda, i entre les actuacions hi haurà, a més de màgia, balls i fins i tot una demostració de zumba.

Quan el mag olotí Eric Ramírez, l’il·lusionista OPER, va conèixer el cas de la Carla, no va dubtar a organitzar una festa solidària per ajudar-la. La Carla ja ha estat testimoni del que és capaç de fer l’il·lusionista OPER. A la festa no només hi haurà màgia. L’Il·lusionista OPER ha organitzat una jornada ben complerta d’actuacions que tindrà lloc demà a la Casa Cultural d’Andalusia a partir de les 6 de la tarda. Per assistir a la festa només es demana una aportació mínima de 3 euros. Tots els fons recollits aniran destinats a la Carla per al seu tractament i la millora de la seva qualitat de vida.

x