El programa ‘Art a l’aula’ d’Olot Televisió queda finalista en els Premis Zapping

Ahir es va celebrar la 22ª edició dels premis Zapping a la qualitat audiovisual al CaixaFòrum de Barcelona.  El programa d’Olot Televisió ‘Art a l’aula’ va quedar finalista en la categoria de televisió local, juntament amb TAC 12 i El Punt Avui Televisió. Artistes i alumnes de 5è de primària de la Garrotxa van participar al programa ‘Art a l’aula’ treballant conjuntament i fent tallers plàstics. Per a fer-ho possible, es va comptar amb el suport de Fons d’Art Galeria d’Olot. El premi se’l va emportar el programa d’El Punt Avui, ‘Autèntics.cat’, presentat per la periodista Xantal Llavina. Olot Televisió ja està treballant en la segona temporada del programa i amb la participació de diferents artistes i escoles de la comarca.

Notícies relacionades:
– El programa ‘Art a l’aula’ d’Olot Televisió, finalista dels XXII Premis Zapping de Catalunya
– Presenten al públic el projecte Art a l’Aula de Fons d’Art Galeria que s’emetrà per Olot Televisió aquesta temporada
– Quatre nous programes, més directes i renovació gràfica, les novetats de la nova temporada d’Olot Televisió

x