Luthea Salom completa la penúltima jornada del festival Elmini 2017 amb un concert a l’Orfeó Popular Olotí

Luthea Salom, autora de la canço de la capçalera de la sèrie Cites de TV3, i Tori Sparks van completar una jornada més de la 7a edició del Festival Elmini. Divendres van portar la seva música a la Garrotxa amb un concert a l’Orfeó Popular Olotí.

Luthea Salom, no va faltar a la setena edició del festival Elmini d’Olot. La cantant i compositora coneguda per la cançó ‘Blank piece of paper’, capçalera de la sèrie de TV3 Cites, va aportar al festival els seus aires frescos d’indie pop i indie folk. Acompanyada d’un grup amb instruments com trompetes, un xilòfon  i un baix va omplir l’Orfeó Popular Olotí. Un penúltim dia de festival que va comptar amb un concert que, pel que fa al format, li va anar com anell al dit a la setena edició d’Elmini.

Notícies relacionades:
– Sidonie omple la Sala El Torín amb el seu pop adaptat al Festival El Mini i ‘El Peor Grupo del Mundo’
– Mikel Erentxun fa vibrar la Sala El Torín en el marc de la 7a edició del festival Elmini
– El festival Elmini 2017 afronta el cap de setmana més intens amb entrades exhaurides per als concerts de Paula Valls, Guillem Roma i Xarim Aresté i gairebé esgotades per a Sidonie