L’Agrupació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa completa un cap de setmana dedicat al cant dels ocells més comuns de la comarca

ANEGX

L’Agrupació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa (ANEGX) va portar a terme dissabte un taller educatiu al Jardí Educatiu del Mas les Mates entorn els ocells més comuns de la Garrotxa i el seus diferents cants.

L’Agrupació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa (ANEGX) ha completat un cap de setmana educatiu entorn al cant dels ocells que freqüenten la comarca de la Garrotxa en aquesta època de l’any. La sessió del dissabte va comptar amb un taller teòric i interactiu a la seu de l’ANEGX amb una trentena de participants. Els amants de les aus que es van apuntar van aprendre a distingir el cant d’ocells com el picot verd, el rossinyol i molts altres. Després de la teòrica el taller va continuar al jardí del Mas les Mates, on el grup va posar en pràctica els coneixements adquirits.

L’agrupació ha tancat aquest diumenge al matí un cap de setmana enfocat al cant dels ocells, amb una sortida pràctica des de l’església de Tortellà fins al pont del Llierca.

Notícies relacionades:
– L’Agrupació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa organitza la ‘Primavera Ecològica’ amb diverses activitats per conscienciar la població