La 24a edició de la Fira Tèxtil de Sant Jaume de Llierca compta amb 220 puntaires d’arreu de Catalunya

Sant Jaume de Llierca ha viscut un diumenge especial, una diada que ha coincidit amb Sant Josep i amb la 24a edició de la Fira Tèxtil del poble. Més de 200 puntaires d’arreu de Catalunya no s’han perdut la cita.

La 24a Fira Tèxtil de Sant Jaume de Llierca s’ha aliat amb el bon temps per gaudir d’una diada molt especial pel poble. Més de 200 puntaires han participat a la 18a Trobada de Puntaires. La fira està especialitzada en l’artesania tèxtil, tot i que també s’hi han pogut veure parades artesanes d’altres tipus de productes. Els més petits també tenen cabuda a la fira amb inflables i diverses activitats.

La jornada ha comptat també amb el taller i la Mostra de Patchwork que ja fa 11 anys que són un clàssic de la fira, juntament amb l’exposició de cotxes antics que tampoc falta mai a la cita i que enguany ha comptat amb una vuitantena de vehicles. Amb, tot la fira ja fa 24 anys que reivindica el passat tèxtil del municipi, i cada any porta més visitants a Sant Jaume de Llierca.

Notícies relacionades:
– Diumenge se celebra la 24a Fira Tèxtil de Sant Jaume de Llierca
– Sant Jaume de Llierca es vesteix de gala en la 23a Fira Tèxtil
– Sant Jaume de Llierca augmenta un 50% el pressupost de la Fira Tèxtil de Sant Josep per ampliar l’esdeveniment