L’Olot rep una clatellada d’un Sant Andreu que aconsegueix remuntar el marcador en la darrera mitja hora de joc (2-3)

La Unió Esportiva Olot suma la segona derrota consecutiva, després de perdre contra el Sant Andreu per 2 a 3. Ha estat un cop dolorós, perquè a mitja hora del final l’Olot guanyava per 2 a 0. Els de Calderé segueixen líders, però veuen com només els queda un marge de dos punts respecte el Peralada.

Cap aficionat esperava rebre una clatellada com la que ha rebut la Unió Esportiva Olot aquest diumenge: els garrotxins rebien aquest diumenge al Sant Andreu, en un partit que es preveia complicat per la voluntat dels andreuencs d’entrar a la zona de play-off d’ascens. Però encara que els visitants hagin gaudit d’una oportunitat clara de gol durant el primer temps, l’Olot ha mostrat una versió diferent dels darrers partits: ha tingut el control de la pilota, i ha disposat de bones ocasions. A la mitja hora de joc, aquest domini s’ha transformat en l’1 a 0, quan Dembo ha fuetejat una pilota morta dins l’àrea rival. El gol ha donat encara més confiança als olotins: Sergio ho ha provat des de fora l’àrea, enviant la pilota per sobre el travesser. Ja a la segona part, els de Calderé han ampliat el seu avantatge: Sergio ha aprofitat una assistència de Dembo per posar el 2 a 0. Tot just era el minut 47 de joc, i el partit semblava sentenciat. El mateix Sergol ha llençat als núvols una pilota assistida per Èric Vilanova poc després. Però a la sortida d’un córner han arribat els dubtes per a l’Olot: Sekou ha aprofitat una errada de marcatge per retallar distàncies. Faltava més de mitja hora de joc, i el Sant Andreu ha cregut en la remuntada, afavorit també perquè l’Olot no estava encertat de cara a porteria. Al 74, i un altre cop en un servei de cantonada, Jorge Muñoz ha rebentat la xarxa en un xut des de l’extrem de l’àrea. Era el pitjor escenari: 2 a 2 i el partit trencat per la meitat. El Sant Andreu ha culminat la remuntada a tres minuts per la finalització del temps reglamentari: Toro ha endreçat una pilota al fons de la xarxa després d’una magnífica centrada, que ha trencat de nou la defensa olotina.

Amb el 2 a 3, l’Olot perd el primer partit de la temporada a l’Estadi Municipal, que fins al moment havia estat un fortí inexpugnable. Els de Calderé també veuen com el seu marge al capdavant de la classificació es redueix fins als dos punts.

Notícies relacionades:
– La Unió Esportiva Olot celebrarà, davant el Sant Andreu, la Jornada d’ajuda al club amb una exhibició de Highline
– El Sant Andreu mesurarà la reacció de la Unió Esportiva Olot després de la derrota davant el Terrassa
– La Unió Esportiva Olot perd 2 a 1 a Terrassa, que talla la ratxa d’imbatibilitat dels olotins després de 22 partits

x