Nan Oliveras guanya per tercer cop consecutiu la Duatló de Castellfollit de la Roca

El Duatló de Castellfollit de la Roca ha celebrat aquest diumenge la seva vintena edició. Per tercer any consecutiu, el guanyador ha estat Nan Oliveras, que revalida el títol de Campió de Catalunya. Oliveras ha rebaixat el seu millor temps com a vencedor en més de dos minuts. També cal destacar que dels cinc primers classificats, tres són garrotxins.
NAN OLIVERAS GUANYA DUATLÓ CASTELLFOLLIT 2017
Profeta a la seva terra: Nan Oliveras torna a demostrar que les proves de la Garrotxa se l’hi donen d’allò més bé, al guanyar per tercera vegada consecutiva la Duatló de Castellfollit. Amb la seva victòria, el garrotxí revalida el títol de campió de Catalunya el dia que complia 24 anys. Nan Oliveras ha entrat a meta amb un temps de 55 minuts i 37 segons, el millor temps que ha marcat en les darreres tres edicions. Però la cursa no ha estat senzilla per a Oliveras, que ha aconseguit distanciar-se de Francesc Godoy i Arnau Turon als darrers tres quilòmetres de competició. Durant tot el recorregut, els tres han lluitat per esgotar els seus rivals. Al final, Godoy ha entrat 20 segons després del vencedor. El resultat d’Oliveras, juntament amb el tercer lloc de Turon i el cinquè d’Ernest López, ambdós garrotxins, consolida la comarca com una forta pedrera de la disciplina a Catalunya.

La primera noia en creuar la meta ha estat Anna Noguera, amb un temps d’1 hora, 7 minuts i 17 segons, seguida de hanna Kazmierczak i Montserrat Mas.

La Duatló de Castellfollit complia aquest 2017 vint anys, amb una participació de rècord, amb més de 400 inscrits.

Notícies relacionades:
– Nan Oliveras guanya per quarta vegada la cursa de Sant Lluc Ciutat d’Olot
– Nan Oliveras revalida el títol al Cros d’Estiu de Sant Feliu de Pallerols i segueix en plena preparació després de la lesió
Nan Oliveras arrenca el seu primer Campus de Triatló a Olot amb 37 participants