El centre cultural i de culte Al Rahma del barri de Sant Miquel d’Olot ja es troba en funcionament

El centre cultural i de culte Al Rahma del barri de Sant Miquel d’Olot ja es troba en funcionament. L’associació musulmana Al Rahma l’ha posat en marxa aquest mateix cap de setmana.

L’espai, el tercer centre de culte musulmà de la ciutat i el que s’ha obert en un barri on resideix una gran majoria de veïns de confessió musulmana, no només acollirà activitat religiosa. L’Associació Al Rahma té previst organitzar-hi una alta programació d’activitats de caràcter lúdic, social i cultural, especialment encarades a un públic femení i juvenil, que tenen com a objectiu contribuir en la plena integració d’aquests col•lectius en el dia a dia de la societat olotina. L’entitat té previst organitzar un acte oficial d’inauguració en les properes setmanes, amb portes obertes que permetin mostrar l’activitat del centre a tots els ciutadans que s’hi mostrin interessats.

Notícies relacionades:
– Farah El Gamouchi parla sobre identitat a la sala d’actes de l’Hospici en un acte organitzat per l’Associació Al Rahma
– Laila El Gamouchi, portaveu de l’associació Al Rahma: “El centre cultural estarà obert a tota la població olotina, independentment de les seves creences”
-L’Associació Al Rahma obrirà a finals de l’estiu un centre cultural al barri de Sant Miquel d’Olot que acollirà activitats i un centre de culte

x