La redacció del projecte de reforma del Firal segueix el termini previst per ser lliurat el dia 31 de març, i fins i tot podria arribar abans

La redacció del projecte de reforma del Firal segueix el calendari previst per ser lliurat el 31 de març, i fins i tot podria arribar abans. El projecte inicial s’aprovarà el proper dilluns 3 d’abril en un ple extraordinari. L’Ajuntament ha convocat els veïns del Firal per informar-los de les contribucions especials, que seguiran un patró molt similar a les que es van demanar al seu dia per a la reforma del Firalet.

Segons ha informat el Diari de Girona, a la passada Junta de Govern Local, l’equip de govern va aprovar indemnitzar una dona que havia ensopegat amb unes rajoles mal col•locades del paviment del Firal. Segons l’alcalde d’Olot, les reclamacions per incidents causats per l’estat del passeig no són reiterades. El paviment del Firal està prop de millorar-se. El proper 31 de març es lliurarà el projecte de reforma del passeig. Segons l’equip de Govern, la redacció va a bon ritme i podria ser que el projecte es pogués lliurar abans. Avui hi ha convocada una reunió entre els arquitectes i els regidors. L’Ajuntament també ha convocat els veïns del Firal per explicar-los els detalls de les contribucions especials que hauran d’aportar. Aquest proper divendres, dia 24 de març, els arquitectes tornaran a reunir-se, en aquesta ocasió amb els tècnics municipals, el tribunal i el grup impulsor. El 31 és el dia fixat per lliurar el projecte, que s’aprovarà inicialment el proper dilluns dia 3 d’abril, en un ple extraordinari que se celebrarà abans del ple del Consell d’Infants. En el mateix ple extraordinari es portaran a aprovació les contribucions especials. El projecte es mantindrà en exposició pública durant un mes perquè es puguin presentar al•legacions, si s’escau. L’aprovació definitiva es proposarà després, en el ple ordinari més proper en el temps.

Notícies relacionades:
– Els ciutadans i el jurat de la proposta tècnica elegeixen el projecte ‘Teixir, cosir i vestir’ per al nou Firal d’Olot
-La consulta per a la reforma del Firal finalitza aquest dimarts a les 20h
-L’exposició dels tres projectes finalistes del nou Firal d’Olot es pot veure a l’Ajuntament de la ciutat fins divendres

x