El 5è Fòrum d’Oportunitats Empresarials es desenvoluparà en dues jornades diferents

El proper 24 de maig es presentaran els projectes del 5è Fòrum d’Oportunitats Empresarials, un esdeveniment que enguany constarà de dues jornades: el 29 de juny es viurà la jornada de finançament alternatiu i networking. Fins al moment s’han presentat un total de 65 propostes en les anteriors edicions del Fòrum d’Oportunitats.

L’Ajuntament d’Olot organitza els dies 24 de maig i 29 de juny el 5è Fòrum d’Oportunitats Empresarials. Es tracta d’una iniciativa que es dirigeix als emprenedors amb idees per crear un negoci o expandir-lo, amb la finalitat de posar-los en contacte amb persones que tinguin interès i puguin aportar recursos o col•laboracions a aquests projectes. El Fòrum és l’espai de trobada on es posen en contacte tots els interessats, per tal que puguin sorgir aliances i sinergies entre ells. Com a novetat, aquest 2017 el Fòrum d’Oportunitats Empresarials constarà de dues jornades; la primera tindrà lloc el 24 de maig, on les persones inscrites exposaran en públic el seu projecte de negoci, tant les que s’ofereixen com les que es demanen. La segona jornada serà el 29 de juny, dedicada al finançament alternatiu: l’objectiu és donar a conèixer alternatives financeres a la banca tradicional, per poder-les aplicar als projectes. A les edicions anteriors, el Fòrum ha comptat amb la participació de 150 persones, donant resposta a un total de 65 propostes.

Notícies relacionades:
– Les inscripcions a la quarta edició del Fòrum de les Oportunitats va a bon ritme i es tancaran el 5 de juny
– La 4a edició del Fòrum de les Oportunitats Empresarials d’Olot permet per primer cop demanar diners segons els condicionants
– El tercer Fòrum de les Oportunitats reuneix emprenedors per crear networking i col·laboració entre empreses