L’Agrupació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa organitza la ‘Primavera Ecològica’ amb diverses activitats per conscienciar la població

Tallers, xerrades i diverses activitats relacionades amb l’ecologia diària, la mobilitat eficient, l’alimentació implicada, els ecosistemes i la biodiversitat i, també, la salut cosmètica natural. Són accions que duu a terme l’Agrupació Naturalista i ecologista de la Garrotxa en col·laboració amb diversos grups de la ciutat.

Amb l’arribada de la primavera un dels grups ecologistes i naturalistes referents a la Garrotxa ha muntat un seguit d’activitats amb l’objectiu de conscienciar i ensenyar a la població. L’entorn natural en el qual ens trobem fa que Olot tingui potencial per a ser una ciutat parc. Amb els tallers pretenen que les actuacions de la població s’encaminin a fer-ho possible i que això, provoqui un canvi en l’administració.

El 18 i 19 de març, el cap de setmana del 25 de març i el 13 de maig les jornades tractaran els ecosistemes i la biodiversitat. El 31 de març, 24 d’abril i 26 de maig els temes seran la mobilitat eficient, social i ecològica. Del 27 de març al 2 d’abril i cada divendres de 6 a 8 de la tarda, les jornades que celebra la primavera ecològica tracten l’ecologia diària i l’economia social. El 5 i 19 de maig i el 2 i 16 de juny l’alimentació serà la base dels tallers i xerrades, com ho serà la salut i cosmètica natural en la jornada del dia 19 de juny.

Notícies relacionades:
– L’Agrupació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa completa un cap de setmana dedicat al cant dels ocells més comuns de la comarca

x