El Consell Nacional del PDeCAT dirimeix que cap membre del partit pot ostentar més de dos càrrecs

El Consell Nacional del PDeCAT ha resolt que no es poden acumular més de dos càrrecs, i que aquest precepte, que recullen els estatus, no pot tenir cap excepció. La votació afecta l’alcalde de Besalú, Lluís Guinó, que ostenta també un escó de diputat al Parlament de Catalunya i forma part de la direcció del partit com a gestor de l’àrea del Món Local. La decisió l’obliga a escollir dos dels tres càrrecs. La mesura afecta també a l’alcalde de Valls i diputat Albert Batet, la directora Direcció de Cooperació Inderdepartamental de la Generalitat Elsa Artadi, i l’alcaldessa de Calella i diputada Montserrat Candini. La votació s’ha resolt de manera molt ajustada. El manteniment de càrrecs havia d’obtenir el suport de tres cinquenes parts del Consell Nacional, resultat que no es va obtenir per tan sols dos vots.

Notícies relacionades:
– Lluís Guinó seguirà formant part de la comissió executiva del PDECat
– Lluís Guinó deixarà dissabte la direcció del PDeCAT al no poder acumular més de dos càrrecs segons els estatuts del partit