El Servei d’Empresa i Emprenedoria DinàmiG ajuda a consolidar 8 de cada 10 empreses que atén

El Servei d’Empresa i Emprenedoria de DinàmiG ha incrementat un 16% el nombre d’atencions i un 8% la creació d’empreses en comparació amb el 2015. A més el servei, ha constatat que la majoria d’empreses a qui assessoren continuen vigents.

El Servei d’Empresa i Emprenedoria de l’Ajuntament d’Olot ha fet una radiografia dels seus serveis durant l’exercici 2016, el diagnòstic és molt positiu, ja que de cada 10 empreses que s’han creat amb la seva ajuda, 8 continuen actives. Durant el 2016 el servei va atendre a un total de 324 persones que mai s’havien dirigit abans a les seves instal·lacions. A DinàmiG s’assessora als emprenedors i emprenedores en diferents àmbits, des del Pla d’Empresa fins a temes de màrqueting.

La sala de plens de l’Ajuntament d’Olot va comptar amb 3 emprenedors que amb el suport del servei de DinàmiG han tirat endavant els seus projectes empresarials. Tots 3 es van mostrar molt agraïts amb el Servei d’Emprenedoria de Dinàmig. El primer d’exemplificar el seu cas d’èxit va ser Raul Alzola, d’O’clot, una empresa de missatgeria sostenible. Seguidament Ànna Fabrega de Gràfic Roll, un establiment especialitzat en disseny gràfic i que també funciona com a copisteria a la Plaça del Carme. I per últim Shine Vips, liderada per Rafel Casado que consisteix en una empresa de detailing. En els darrers 5 anys els emprenedors que han estat assessorats per DinàmiG han creat un total de 120 empreses. El 51% del sector Serveis, el 30% del sector comerç i el 19% restant es distribueix entre el sector de l’artesania, l’hosteleria i el sector primari.

Notícies relacionades:
– PIMEC Girona i DinàmiG signen un conveni marc de col·laboració per potenciar la competitivitat de les pimes de la Garrotxa
– El secretari general del Departament de Treball visita el Mas Les Mates i considera DinàmiG un referent
– Els Seminaris per Emprenedors de DinàmiG arriben a la onzena edició després d’haver format a més de 2.000 persones