La Federació Catalana de Futbol presenta la final de la 28a Copa Catalunya, que se celebrarà a l’Estadi Municipal d’Olot el proper 28 de març

Els dos equips que s’enfrontaran a la final de la 28a edició de la Copa Catalunya, que se celebrarà el proper dimarts a les 7 de la tarda a l’Estadi Municipal d’Olot, són, d’una banda, el Girona, un club que no ha guanyat mai el trofeu de la Federació, però el seu estat de forma aquesta temporada és excepcional i apunten seriosament a l’ascens a Primera. Dimarts esperen estrenar-se al palmarès de la Copa Catalunya, aconseguint la Copa al camp gironí d’Olot. El seu rival serà el Club Gimnàstic de Tarragona, un equip que ha guanyat la Copa Catalunya en dues ocasions, la temporada 2007/08 i la 2011/12. Aquest any lluita per la permanència a segona. Tot i així, aquest proper dimarts visitarà Olot amb les màximes aspiracions.

Durant la presentació d’aquest dimarts a la tarda, el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, ha volgut posar de relleu la voluntat de l’organització de fer territori portant la final de la Copa Catalunya a l’Estadi Municipal d’Olot, així com l’esforç de la Federació per mantenir el renom del torneig.

Les 2.459 localitats del camp ja estan exhaurides. S’han repartit entre els aficionats dels equips finalistes, als aficionats locals i als jugadors i presidents dels clubs de la comarca. La federació no descarta instal·lar més localitats si la demanda és molt alta. Durant la presentació d’ahir, la federació va revel·lar que durant la final es retrà un homenatge als triomfs esportius del Club Patinatge Artístic Olot.

copa catalunya autoritats

Durant la presentació d’aquest dimarts a la tarda, el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, ha volgut posar de relleu la voluntat de l’organització de fer territori portant la final de la Copa Catalunya a l’Estadi Municipal d’Olot, així com l’esforç de la Federació per mantenir el renom del torneig.

Notícies relacionades:
– L’Estadi Municipal d’Olot serà l’escenari de la final de la Copa Catalunya, el 28 de març, entre el Girona i el Nàstic de Tarragona