Gairebé mig miler d’atletes ja s’han inscrit per a participar a la Mitja Marató de la Garrotxa de diumenge

Diumenge es disputa una de les proves atlètiques més emblemàtiques del calendari a la comarca: la Mitja Marató de la Garrotxa. De moment, ja hi ha gairebé mig miler d’inscrits a la competició. Prop de 150 atletes també participaran a la Cursa Popular de 10 quilòmetres.

Un recorregut pel mig de la ciutat d’Olot, per transcórrer després pels paisatges de la Vall d’en Bas, amb vistes magnífiques a la muntanya de Santa Magdalena i el Puigsacalm. Aquests són els principals atractius que envolten la Mitja Marató de la Garrotxa. La competició organitzada pel Club Natació Olot arriba aquest 2017 a la seva 23a edició, i es celebrarà el proper diumenge, a partir de les 10 del matí. El circuit comença i acaba a les mateixes instal•lacions del club a les Tries, on els que completen la distància de la Mitja Marató reben un pernil com a obsequi. Per la seva banda, el mateix dia també es disputa la cursa popular del Club Natació Olot, de deu quilòmetres. Les dues competicions formen part de la lliga EOS, conjuntament amb les mitges de Banyoles i Empúries, o les curses del Carrer Nou de Girona i la de Sant Lluc d’Olot. L’any passat, el guanyador de la Mitja Marató va ser Gabriel Crosas, seguit del vencedor del 2015, Jordi Rabionet; en l’apartat femení la vencedora va ser l’atleta de Tortellà Sònia Bassas. L’any passat es va establir el rècord de participació a la prova, amb 650 atletes, i el mateix dia també van competir 250 esportistes en la cursa de 10 quilomètres. De moment, aquest 2017 hi ha gairebé mig miler d’inscrits a la Mitja Marató, i 150 atletes al recorregut curt. Fins dijous Hi ha temps per apuntar-se a la competició, a través del web del Club Natació Olot.

Notícies relacionades:
– Gabriel Crosas guanya la Mitja Marató de la Garrotxa en l’any amb més participació de la història de la prova

x