6 Instituts de la Garrotxa participen en el programa Pica Lletres, que s’ha gravat aquesta setmana a la Sala El Torín

Aquesta setmana s’ha gravat el concurs Pica Lletres a la Sala el Torín, amb alumnes de 3r d’ESO de 6 Instituts de la Garrotxa. L’objectiu és fomentar l’ús correcte del català de manera divertida. La periodista Paula Núñez ha presentat el programa, que s’emetrà a finals d’abril.

Lletrejar paraules en català. En un temps màxim de 15 segons. El programa Pica Lletres que s’ha gravat aquesta setmana a Olot consisteix en això. De manera lúdica i divertida, els estudiants de 3r d’ESO d’arreu del país aprenen i milloren la llengua catalana. També, a partir d’embarbussaments i barbarismes. Professors i alumnes de 6 Instituts de la comarca s’han preparat per a participar en el concurs. Tot i que tots els estudiants de les classes s’involucren, només 3 persones són les escollides per a representar el seu institut. La periodista Paula Nuñez d’Olot Televisió ha estat l’encarregada de presentar el programa, que s’ha gravat durant tres dies, de dilluns a dimecres, a la Sala El Torín.

Els instituts de la Garrotxa que hi han participat són el Bosc de la Coma, el Cor de Maria, el Montsacopa, el de la Garrotxa, l’Escola Pia i el Salvador Vilarrasa de Besalú. El programa es retransmetrà a finals d’abril. Serà llavors quan es coneixerà l’institut guanyador de la comarca, que concursarà a la Gran Final.

Notícies relacionades:
– La setmana que ve Olot Televisió estrena noves temporades del ‘Pica Lletres’ i ‘Danses del Món’
– Una quarantena d’alumnes de cinc centres garrotxins participen al concurs Pica Lletres
– Albert Pradas, de l’Institut Montsacopa d’Olot, concursa a la final nacional del ‘Pica Lletres’