La 7a Trailwalker ja ha recollit 578.000 euros però necessita l’ajuda de 60 col·laboradors perquè la sortida a Olot sigui perfecta

Olot es prepara per acollir la setena edició de la Oxfam Intermon Trailwalker de Girona, la competició solidària que lluita contra la pobresa i pel dret a l’aigua. Es preveu que 2.200 atletes surtin del recinte Firal el proper dissabte 1 d’abril, i es necessiten 60 col·laboradors per coordinar la sortida. De moment, ja s’han recollit 578.000 euros.

El proper dissabte 1 d’abril Olot serà un formiguer d’atletes vinguts d’arreu del món. La ciutat viurà la sortida, a les 10 del matí de la 7a edició de la Oxfam Intermon Trailwalker, on es preveu la participació de 2.200 esportistes que correran fins a Sant Feliu de Guíxols: un repte de 100 quilòmetres de distància que es vol completar en menys de 32 hores. Però l’aspecte més important d’aquesta prova és l’ajuda que aporten els participants per lluitar contra la pobresa i pel dret a l’aigua.

Per a què la Trailwalker sigui un èxit, la ciutat necessita la col·laboració d’una seixantena de persones per organitzar el pas de la competició per la comarca. Aquest és el primer dels grans esdeveniments que acull Olot durant el 2017 que necessita implicació de voluntaris, com també passarà amb la Marató de Sang, el Gran Recapte o la Cursa de Sant Lluc.  Per inscriure’s com a col·laborador de la trailwalker només cal adreçar-se al mail entitatsgarrotxa@casg.cat o bé telefonant al Consorci d’Acció Social de la Garrotxa.

Notícies relacionades:
– El Consorci de les Vies Verdes obre un concurs per seleccionar l’equip que participarà a la cursa solidària Oxfam Intermón Trailwalker
– Olot torna a acollir la sortida de la Oxfam Intermón Trailwalker fent rècord de participació i donacions
– La Oxfam Intermón Trailwalker sortirà d’Olot amb més equips participants i major recaptació