L’1 d’abril se celebra la 8a edició del Combat de Corrandes de Montagut

L’1 d’abril el casc antic de Montagut es tornarà a omplir de gent de totes les edats i d’arreu de Catalunya amb la 8a edició del Combat de Corrandes. Durant tota la jornada hi haurà activitats per a tots els públics. Després de dinar arribarà el moment més esperat amb el combat de ‘garrotins’, nyacres, cançons improvisades i corrandes.

Torna el Combat de Corrandes. Aquest any es farà l’1 d’abril i, com sempre, a Montagut. Per aquesta vuitena edició, L’Assemblea de Joves de la Garrotxa, la Greda i el Grup de Joves de Montagut han organitzat actes durant tota la jornada i per a tots els públics. Al matí, es podrà veure una exhibició de tall de fusta, jocs infantils i a l’hora del vermut, participar en un debat sobre la transformació de la comarca. Per dinar, i per tercer any consecutiu al poble, es farà la Calçotada Popular amb productes ecològics i de proximitat, que ja té més de 15 anys de trajectòria a la Garrotxa. Però el plat fort, com sempre, arribarà havent dinat amb el Combat de Corrandes. Des de l’organització, animen a la gent de la comarca a participar-hi: “Ve gent d’arreu de Catalunya al Combat de Corrandes i falten participants dels nostres pobles”, assegura el regidor de Joventut de Montagut i organitzador de la trobada, Arnau Vilar.

Un jurat, format per 4 persones, donaran els premis al final del combat. La jornada posarà punt i final amb l’actuació del grup ‘Gats’, de la Vila de Gràcia, que presentarà el seu nou disc ‘Esquerdes’.

Notícies relacionades:
– Montagut acull la 7a edició del Combat de Corrandes amb èxit de públic
– Montagut acull el 6è Combat de Corrandes i rep la Calçotada Popular per primer any

x