Comença la 4a edició del curset pel Certificat de Professionalitat en indústria càrnia de la Fundació KREAS, amb un precentatge d’inserció del 71%

La Fundació KREAS imparteix a Olot un curset del Certificat de Professionalitat en Indústria Càrnia. És la quarta edició d’aquesta especialitat, que garanteix un contracte laboral d’un any. Una de les novetats d’enguany és que la formació es combina en diferents fases del contracte, sempre en dual, a l’empresa. L’obtenció del certificat de professionalitat té un percentatge d’inserció del 71%.

La Fundació KREAS imparteix un curset a Olot que pretén acabar amb part de la demanda de treball i treballadors de la indústria càrnia a la comarca. La 4a edició d’aquest curset ofereix un contracte laboral d’un any, a més de la formació. El curset, que es duu a terme a Can Monsà, ha començat aquesta setmana i s’hi han incorporat un total de 15 estudiants. Cursaran el certificat de nivell 1 d’operacions auxiliars en indústria alimentària complert i mòduls concrets del certificat de nivell 2 de carnisseria i elaboració de productes carnis. La formació combina l’aprenentatge teòric amb el pràctic i de treball efectiu, dut a terme a Noel Alimentaria. El certificat acredita com a professional competent per desenvolupar una activitat laboral d’acord amb les exifències de la producció i l’ocupació. És a dir, que té els coneixements i habilitats per desenvolupar-la de forma correcta i d’acord amb les exigències del mercat. De moment el 71% dels alumnes de KREAS han obtingut un certificat. Només el 6% encara no han trobat feina.

Notícies relacionades:
– La Fundació KREAS amplia la seva oferta de formació dual habilitant nous espais al Bages
– Es gradua la primera promoció olotina del CFGS de Processos i qualitat de la indústria alimentària de Kreas

x