La Unió Esportiva Olot necessita una victòria davant el Granollers per espantar els fantasmes després de dues derrotes consecutives

La Unió Esportiva Olot visita Granollers amb un únic objectiu: recuperar-se de la mala ratxa de resultats que ha patit en els dos últims partits, davant el Terrassa i el Sant Andreu. Els de Ramon Maria Calderé no podran comptar amb Tito Malagón, que estarà deu dies de baixa.

La Unió Esportiva Olot no es troba. Després d’una fantàstica ratxa de 21 partits sense perdre que va acabar la fa dues setmanes a Terrassa, els olotins van deixar escapar un avantatge de dos gols davant el Sant Andreu per acabar patint la primera derrota de la temporada a casa. Dilluns els jugadors van veure el vídeo del partit i van fer autocrítica. Dimecres els futbolistes van fer una sessió diferent a la que estan acostumats, van anar a l’Olot Center Gym, on van gaudir d’una classe amb els entrenadors del centre.
Diumenge l’Olot visita un camp amb unes característiques molt especials que el fan perillós, les segones jugades seran més importants que mai i ja es va veure davant el Sant Andreu que els jugadors han d’estar “més concentrats” en aquestes accions, com va explicar Ramon Maria Calderé. A les 12, a Granollers, l’Olot buscarà repetir la victòria de l’anada, 2-1, i espantar els fantasmes.

Notícies relacionades:
– L’Olot rep una clatellada d’un Sant Andreu que aconsegueix remuntar el marcador en la darrera mitja hora de joc (2-3)
– La Unió Esportiva Olot celebrarà, davant el Sant Andreu, la Jornada d’ajuda al club amb una exhibició de Highline
– El Sant Andreu mesurarà la reacció de la Unió Esportiva Olot després de la derrota davant el Terrassa

x