Quatre joves de la Garrotxa impulsen la 1a Fira de la Cervesa Artesana d’Olot

Quatre joves de la Garrotxa porten treballant des del juliol per fer realitat la 1a Fira de la Cervesa Artesana d’Olot. La fira se celebrarà el 8 d’abril al recinte del Pavelló Firal de la ciutat. La jornada inclourà també activitats culturals i per a tots els públics.

Un volcà ple de cervesa. Lava en forma d’escuma. Un tap que salta pels aires. Aquest és el cartell de la 1a fira de la Cervesa Artesana, que tindrà lloc el dissabte 8 d’abril al Pavelló Firal d’Olot. La iniciativa és de 4 joves de la comarca, impulsors de l’Associació de Cervesa Artesana de la Garrotxa. Porten des del juliol treballant per a fer-ho possible.

Les activitats començaran al matí amb una classe de C-ACTIU, una concentració de vespres, un tast de cerveses i una arrossada popular. Al llarg de tot el dia, hi haurà 8 parades amb cerveses artesanes, 4 de les quals, de la Garrotxa i una parada amb tapes i productes ecològics del restaurant l’Hivernacle. Però no serà una fira només dedicada a la cervesa. També s’han pensat activitats de caire cultural i per a un públic familiar. A la tarda, sortiran a ballar els gegants del barri de Sant Miquel i els bastoners de Berga. La jornada s’acabarà al vespre amb l’actuació de grups de música de la ciutat: Sra. Karma i Pardos Cat’s.