El festival de literatura MOT reuneix als escriptors Francesc Serés i Ramon Solsona en un debat titulat ‘Excavar el temps’

festival MOT

En el marc del festival MOT, divendres els escriptors Francesc Serés i Ramon Solsona van interactuar a la Sala La Carbonera, amb Bernat Puigtobella, editor, crític i traductor, que va ser el mediador del debat titulat ‘Excavar el temps’.

La quarta edició del festival de literatura MOT va comptar amb els escriptors Francesc Serés i Ramon Solsona. En un debat titulat ‘Excavar el temps’ Ramon Solsona va destacar que el llibre que coincideix d’una manera més precisa amb la seva visió, és ‘La pell de la frontera, l’última obra narrativa de Serés.

Els dos escriptors es van conèixer en aquesta quarta edició del festival MOT. Serés també va parlar de les afinitats literàries amb Ramon Solsona. Els dos literats van explicar com tracten en les seves obres més recents el temps i el passat (‘La pell de la frontera'(2014), Serés; ‘Allò que va passar a Cardós'(2016), Ramon Solsona) La jornada literària de divendres també va comptar amb Kenizé Mourad, Emili Manzano, Santiago Posteguillo, Valerio Massimo i Jacinto Antón.

Notícies relacionades:
– Patrick Deville i Ferran Mascarell clausuren un MOT que, a Olot, ha tingut una participació pròxima al 100% de la seva capacitat
– El festival de literatura MOT comença amb les converses sobre el passat d’Almudena Grandes i Sergi Belbel
– El festival de literatura MOT preveu una quinzena d’activitats a Olot a l’entorn de la temàtica d’escriure el passat, entre la programació oficial i el +MOT